Verslag 2e motorrit McM 2023 – Langs de kastelen van de Condroz

Het KMI beloofde ons droog weer en een graadje of 13 voor onze rit van afgelopen zondag 16 april…De realiteit was helaas iets anders: de ganse dag miezerige regen en amper 8 graden! Hierop waren sommigen niet voorzien en die hadden na een uurtje of twee al dik spijt van hun ‘zomervestje’ (nietwaar Wiggy! :-)). Gelukkig zijn er altijd helpende handen in onze club en met een extra geleend vest van de voorzitter, was de koude best te dragen.

Dit was weer een rit om duimen en vingers af te likken, alleen jammer van de mist en het weer, maar dat deze rit nogmaals gereden wordt in de zomer, dat weet ik wel zeker.

’s morgens was iedereen er vroeg bij, want de uitdeling van onze club-kledij stond op het programma. Wat gaat er boven je eigen clubkleuren? Iedereen content en weg waren we! Langs prachtige velden, tientallen kastelen, toffe bochten en leuke dorpjes. De eerste stop was welgekomen en de hete chocomelken vloeiden rijkelijk.

Ons middagmaal nuttigden we Chez Nono. Wat normaal een relatief simpel croqueske is, was nu een overvloedig menu van diverse vleessoorten en kazen (voorgerecht), tot heerlijke vis en een malse Filet Pure als hoofgerecht. Amai m’n oren.

Nog een laatste stop aan de ‘pecherie van Les étangs d’Evelette’ en het was weer huiswaarts.

Als Frans iets organiseert, dan is’t in orde, merci Frans! Op naar de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: