Verslag McM Openingsrit 19 maart 2023

En we zijn vertrokken! Met 16 motoren waren we, wat een opkomst voor onze eerste rit van het seizoen!

’s Ochtends werd iedereen opgewacht bij Diet & Marina in’t Moment, waar het bestuur van McM trakteerde op lekkere koffiekoeken. We vertrokken deze keer iets later, om 10u, voor een mooie en rustige rit van 170km om de billen terug wat gewoon te laten worden aan het zadel van ons stalen ros.

Eerst een kleine 30km autostrade (om wat tijd te winnen), om dan in Haasrode eraf te gaan en dan langs kleinere baantjes naar Walshoutem te rijden.
Daar brachten we een kort bezoekje aan de VZW Bindkracht. (https://vzwbindkracht.be) Waarom?
Wel, deze zomer hebben een aantal van onze leden een initiatief van VZW Bindkracht ondersteund door een groep fietsers te begeleiden van Brussel naar Straatsburg dewelke dan geld inzamelden voor het goede doel. Ook dit jaar zullen wij dit initiatief ondersteunen! We wilden jullie dan ook graag even voorstellen aan de mensen die dit project bezielen (en dat is nog zacht uitgedrukt!). Dit was een informatief bezoekje en natuurlijk zonder enige verplichting! Ben je dan zoals wij onder de indruk en wil je deze mensen mee ondersteunen, aarzel dan niet!
Na dit bezoekje stoppen we Atenhoven voor het middagmaal. Bij het vertrek aldaar bleek 1 van onze motoren niet meer te starten…Gelukkig had één van onze leden een snelstarter mee, waardoor iedereen toch kon vertrekken via de kleine baantjes terug richting ons clubhuis waar nog wat lekkers te wachten stond 😉

Voor een volledig fotoverslag, check ons Fotoarchief 2023!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: