Veilig Motorrijden

Dinsdag 14 maart 2023 – 19U30 – Raadszaal van het Administratief centrum van Meise, Tramlaan 8 – 1861 Meise (Wolvertem)

Motorrijden is een hobby voor jong en oud. Voor velen is het zelfs een passie die al jaren wordt gedeeld met vrienden.
Om verschillende redenen genieten we van de ritjes met onze geliefkoosde tweewieler. Dat plezier kan nog toenemen wanneer je technisch correct rijdt en oog hebt voor risico’s specifiek voor jou als motorrijder. Zo heb je je motor in de hand en de situatie volledig onder controle. Dat is genieten!

Tijdens een interactieve presentatie van CMD (Centrum Motoropleiding Dirk) (https://cmd.rijschooldirk.be) praten we over de belangrijkste aspecten van motorrijden. Hoe balanceer je de motorfiets correct op lage snelheid, welke hellingshoeken neem je op de motor en wat is dan de correcte zithouding van jou én je passagier? Hoe kan je correct anticiperen in het verkeer als motorrijder, hoe rijd je een correcte rij-lijn en wat is nu weer de APEX van een bocht? Op deze en vele andere vragen bieden we een antwoord tijdens de presentatie. We frissen je kennis op en stomen je klaar om weer 100% te genieten van het nieuwe motorseizoen!

Dit alles wordt gratis aangeboden door de motorclub van Meise (MCM) voor alle leden, maar eveneens voor niet-leden en sympathisanten!

Bovendien wordt er de avond zelf, onder de aanwezigen, één dag opleiding (waarde ± € 200) bij CMD (Centrum voor motoropleiding Dirk) verloot…

Hopelijk tot dan?

Ronkende groeten!

Hartelijk dank bij voorbaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: