2023 is gestart!

Langs deze weg wil het bestuur iedereen een warm, gezellig en gezond 2023 toewensen, met vele motorkilometers!

We hebben ondertussen niet stilgezeten en onze eerste bestuursvergadering is al achter de rug. Naast het gebruikelijke pintje en de verrukkelijke pizza’s die de lieflijke eega van onze voorzitter ons voorschotelde, hebben we een overzichtje gemaakt van de dingen die we in 2022 gedaan hebben, maar vooral wat we in 2023 gaan doen. En dat is niet weinig! 🙂 Je kan de dingen die al vaststaan rustig bekijken in ons ‘activiteiten-overzicht’ en de newsletter werd zopas ook verstuurd naar al onze leden, maar hier toch al een korte bloemlezing:

Eerst en vooral mag ik jullie met heel veel plezier aankondigen dat Frans Ingelberts (AKA onze ‘Frakke’) het bestuur zal bijstaan in diverse zaken in 2023. Bedankt Frans en hartelijk welkom!

We starten het seizoen op zaterdag 18 februari 2023 om 18:00u met ons SOCIAL EVENT! In’t Moment, de gezellige rock ’n roll tempel van Didier en Marina, zal de muziek door zijn (nieuwe) speakers knallen, zullen de dorstigen gelaafd worden en zullen de magen gevuld worden met diverse overheerlijke spijzen. Socializen met alle leden en hun wederhelften zal nog nooit zo leuk geweest zijn! Meer info & uitnodiging volgen binnenkort!

Om chronologisch te blijven, nog een geweldig initiatief van één (of liever 2) van onze leden: Dirk & Hilde organiseren op 12 maart 2023 een fantastische wandeling in Schepdaal! Inschrijven is de boodschap! Meer info volgt snel.

Op dinsdagavond 14 maart 2023 is het dan de beurt aan Dirk (van Rijschool Dirk) om ons in te wijden in het ‘VEILIG MOTORRIJDEN’, een open avond, waar hij uitlegt wat de gevaren van motorrijden kunnen zijn en hoe we die kunnen minimaliseren. De start is voorzien om 19:00u in het Gemeentehuis van Wolvertem. De moeite!

Onze openingsrit van het seizoen start op zondag 19 maart. Voorlopig nog even een geheim, maar Johan zorgt zoals altijd voor een toffe -iets minder lange- rit om onze achterste billen niet te hard te pijnigen. De andere data en organisatoren vinden jullie op onze rittenpagina. Zoals elk jaar hopen wij dat jullie/onze leden ook een keer een rit organiseren! Hulp daarbij nodig? Vraag het ons!

Ook de 4-daagse zal dit jaar doorgaan! We hebben weliswaar nog niet beslist of het doorgaat tijdens het Hemelvaartweekend van 18 t/m 21 mei, of het Pinksterweekend van 26 t/m 29 mei, maar daar komen we snel uit.

Zoals jullie zien, hebben we ook onze website wat aangepast (iemand de kleuren van Meise opgemerkt? ;-)) Opmerkingen en verbetervoorstellen zijn altijd welkom!

Tot slot wens ik iedereen een jaar vol vriendschap en toffe motorkilometers, tot binnenkort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: