Verslag zondag 21 maart 2021 ‘De blijf in uw kot-rit’ – We rijden terug!

De bloesemrit van mei is helaas letterlijk in het water gevallen, maar op 21 maart was het wél zover: na maanden complete stilstand werden onze motoren vanonder hun zeil gehaald voor een eerste – weliswaar Corona-proof ritje doorheen de mooie Vlaams-Brabantse provincie.

We verdeelden onszelf in kleine groepjes, hadden onze boterhammekes mee en een thermos koffie en vertrokken voor een toffe rit van ongeveer 150km (we moesten onze machines weer wat gewoon worden).

2 stopplaatsen waren door onze Roadmaster Johan voorzien, maar er waren zoveel mooie plekjes langs deze mooie route, dat elke groep hun eigen plaatsje wel ergens vond. Leuk was ook dat we elkaar passeerden zonder dat we het wisten, zodat het clubgevoel er toch een beetje was.

Platte bandjes horen er soms ook bij…

Op de terugweg reed onze voorzitter pardoes in een kanjer van een nagel. Resultaat: platte band, met nog een 80km voor de boeg. Gelukkig had één van ons een setje “propherstellers’ bij en iemand anders een pompje met ingebouwde batterij. Na een kwartiertje waren we weer volop aan het rijden. Van een ploeg gesproken!

Dikke merci aan Roadmaster Johan voor de organisatie van deze prachtige eerste rit! We hebben helaas traditiegetrouw de rit niet kunnen afsluiten met een terraske (Horeca was nog niet open), maar dat maken we ruimschoots goed in de ritten van de volgende maanden!

De GPX file voor de (afgelaste of uitgeregende) bloesemrit werd naar alle betalende leden gestuurd, dus zij die zin hebben kunnen ze op een ander tijdstip probleemloos rijden.

Voor Juni heeft Frans al een erg mooie rit voorzien, meer info binnenkort in de mailbox van alle betalende leden. Dit keer mét terraske!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: