Het tweede-kans-hoekje

Hallo allemaal! We rijden allemaal al lang met de motor, sommigen zelfs heeeeeeeel lang. We hebben dus allemaal waarschijnlijk heel wat motorspullen op zolder liggen, waar we van denken: “ga ik dat eigenlijk ooit nog gebruiken?”

Misschien is één van onze andere leden hier al heel lang naar op zoek, of kent hij iemand die er heel blij mee kan zijn! Stuur een mailtje met één of (liefst) meerdere goeie foto’s en een degelijke beschrijving van wat je voor een prikje wenst te verkopen via deze pagina aan herwig.ruttens@telenet.be (Wiggy) en misschien dat je er binnenkort iemand heel blij mee maakt!

Let wel, er zijn enkele regels:

A. Het MOET dus gaan om motorspullen. De verkoop van lingerie of ander speelgoed gaan we hier niet promoten (al mogen daar natuurlijk wel foto’s van opgestuurd worden naar ondergetekende ;-))

B. De verkoper neemt alle verantwoordelijkheid voor het aangeboden product op zich. McM kan dus niet worden aangesproken op eventuele mankementen of andere zaken

C. Elke advertentie wordt onderhandeld met de aanbieder, die duidelijk zijn gegevens (e-mail, gsm,…) meedeelt in de advertentie. In geen geval gaat de verkoop via McM. Dit portaal dient enkel om info door te geven.

ADVERTENTIES:

Verhoogde schermen BMW GS1200 (Adventure) bj. 2013-2019 (te bevragen via herwig.ruttens@telenet.be):

2 identieke schermen (hoogte 535mm = 10 cm hoger dan de standaard schermen). Er is een klein mankementje aan het transparante scherm (zie foto). Het tweede scherm is exact hetzelfde, maar dan zwart (en zonder mankementjes). Schermen worden afgeleverd zonder vijzen en/of rubbers (je gebruikt dezelfde als degene die nu aan je scherm hangen).

Prijs: Transparant: 40€, zwart: 50€

Speakers 300W met ingebouwde Bluetooth om op de motor op te bouwen, incl. stuurbediening (te bevragen via herwig.ruttens@telenet.be). Kleine bluts in beide speaker grilles (zie foto)

Prijs: 50€

Dual USB/Maxi socket voor bv. BMW (te bevragen via herwig.ruttens@telenet.be)

Prijs: 5€

Verlaagd zadel voor BMW GS1200 (komt van model 2009) in perfecte staat (bevragen via herwig.ruttens@telenet.be)

Prijs: 50€

Highway Pegs universeel (behalve voor BMW GS1200 Adv), nieuw! (te bevragen ia herwig.ruttens@telenet.be)

Prijs: 30€

Bescherming voor achterbrug BMW GS R1200 (adv) (te bevragen via herwig.ruttens@telenet.be)

Prijs: 15€

%d bloggers liken dit: