Social Event 2020 – Bowling/Dinner 29 februari vanaf 18u30

Beste MCM-vrienden,

Allereerst onze allerbeste wensen voor alweer een supertofgezelligsympathiekenveilig jaar! Laten we weer samen er een goei lap op geven.

Naar goeie gewoonte starten we ons moto-seizoen met een gezellig etentje, kwestie om terug wat op te warmen en elkaars compagnie terug al eens op te zoeken 😊

Dit jaar zal het doorgaan bij Bowling Stones/Bobbies

Adres: Steenweg op Brussel 397, 1780 Wemmel – https://www.bowlingstones.be/bowling-brussel-bowlen

Datum: zaterdag, 29 februari (yep de schrikkeldag!) – jullie zijn er welkom vanaf 18.30u.

Zoals de naam al laat vermoeden, kunnen we na het eten eventueel ook een spelletje of 2 bowlen (niet verplicht). Bij Bobbies is het eten echt wel lekker, het is zeker geen ordinair hamburgerrestaurant 😊

Wie graag komt, kan ervoor kiezen alleen te eten (3-gangen-menu voor 38 euro per persoon, excl. drank) of te eten inclusief 2 spelletjes bowling (50 euro per persoon, excl. drank) te spelen.

Drank wordt apart verrekend. De menu krijgen we pas begin februari en dan sturen we die zo snel mogelijk door.

Wie graag meegaat, vragen we om het geld te storten op de Clubrekening: BE38 0688 9613 9072 en dit ten laatste op vrijdag, 21 februari 2020. Gelieve voor alle duidelijkheid in de opmerking aan te geven voor hoeveel personen en of het gaat om eten (38 euro pp) of eten + bowling (50 euro pp). Bedankt om dit te respecteren, het is organisatorisch moeilijk om mensen toch te verwelkomen, die het geld niet vooraf hebben gestort.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!

Snorrende groetjes,

Wiggy & Nouche

Plaats een reactie