Donderdag 5 maart om 19u30.

Raadszaal van het Administratief Centrum van Meise
Tramlaan 8
1861 MEISE (Wolvertem)

Samen met ‘Centrum Motoropleiding Dirk – CMD’ organiseren we deze info-avond.

Motorrijden is een hobby voor jong en oud. Voor velen is het zelfs een passie die al jaren wordt gedeeld met vrienden, oa in onze club.

Om verschillende redenen genieten we van de ritjes met onze geliefkoosde tweewieler. Dat plezier kan nog toenemen wanneer je technisch correct rijdt en oog hebt voor risico’s specifiek voor jou als motorrijder. Zo heb je je motor in de hand en de situatie volledig onder controle. Dat is genieten!

Tijdens een interactieve presentatie praten we over de belangrijkste aspecten van motorrijden. Hoe balanceer je de motorfiets correct op lage snelheid, welke hellingshoeken neem je op de motor en wat is dan de correcte zithouding van jou én je passagier? Hoe kan je correct anticiperen in het verkeer als motorrijder, hoe rijd je een correcte rijlijn en wat is nu weer de APEX van een bocht? Op deze en vele andere vragen bieden we een antwoord tijdens de presentatie. We frissen je kennis op en stomen je klaar om weer 100% te genieten van het nieuwe motorseizoen!

Deze hele avond wordt u gratis aangeboden door de club en is toegankelijke voor onze leden (natuurlijk!) maar ook voor (nog)niet-leden!
Kortom wil je iemand uit je kennissenkring laten meegenieten, breng hem/haar gerust mee!

Hopelijk tot dan?

Ronkende groeten!
Bestuur MCM & CMD (Dirk & Wouter De Clercq)