Google+ Verslag 15 juli 2018

  

Verslag rit 15 juli 2018

Naamse Condroz         

                                                                            R M : Inelberts Frans

 

09h00 mooi weer, zonnetje en een hele meute die zich aanmeldt. Begrijpelijk, ze hadden immers mooi weer beloofd en het leek ook een toffe rit te worden. Dat was het begin van een vorig verslag en dat past opnieuw helemaal.

18 motoren en nu netjes verdeeld over de 3 groepjes van 6 ( de rappe, de andere en de senioren).

De senioren hadden bij de werken op de 411 de linkse strook gekozen en waren verplicht Namen voorbij te rijden om de Abaan te kunnen verlaten. Dus een ommetje langs Naninne om onze gps efkens in verwarring te brengen.

Na de koffie begint meestal het mooiste deel van de rit en dat was nu ook het geval. Langs soms bekende maar ook via toch wel heel onbekende baantjes was het zalig rijden. Het enige echte minpunt is natuurlijk de staat van het wegdek. Met dat mooie weer droeg iedereen een zonnebril of scherm en als je dan plots in zo een schaduwrijke strook terechtkomt zie je die putjes niet en moeten uw schokdempers toch heel wat extra werk verrichten ..

Het middag eten als steeds een moeilijk iets, zeker bij zo een mooi weer. Wachten is de boodschap maar we kregen toch (bijna) allemaal te gelijk ons bord en wat er op lag viel zeker best mee. Boven alle verwachting verliep het betalen zeer vlot. 

En dan, voetbal ??? Toch een paar die van hieruit rechtstreeks naar huis wilden om voetbal te gaan kijken. Nu,ze hadden ongelijk……………..
Het namiddag deel tot Hoei, voor een laatste drink, verliep vlekkeloos en was zeker nog best te genieten.

Ondanks de vele kilometerkes (360) waren we toch terug in Meise op een zeer treffelijk uur. Ondertussen wees onze thermometer 31 C° ! ! ! ! !
en………… die douche heeft deugd gedaan.

Meise, 16 juli 2018      


A van den Steen

 

myFlickr